Jägersro tar hjälp av häst och vagn för att göra PR

2023-09-25

– Vi fick ett oerhört positivt bemötande, säger Jägersros vd Kent Öhlander som var med och delade ut små prospekt för Femkampen. Jag tror att det är viktigt att vi visar upp oss och att vi då har med det finaste vi har; hästen.

Rundan på fredagsmorgonen möttes av många leenden och ponnyn från Travskolan älskade verkligen att följa med ända upp till dörren, för att kanske snika åt sig en extra klapp eller kanske en morot.

Jägersro jobbar väldigt målmedvetet med att hitta nya besökare. Under Derbyhelgen var det Djurens Dag som lockade marginalbesökare. Den fjärde oktober är det premiär för Femkampen och veckan efter intar tjejerna restaurangen för den alltid så populära Tjejkvällen.

Femkampen är helt enkelt en tävling i den stora publikhallen. Det handlar om golf, dart, lite kul prickkastning, hästkunskap. Allt tillsammans med ett lite gäng från jobbet, föreningen, eller med kompisarna. En publikvärd hjälper till, det kanske något gott att dricka och allt är klart strax innan loppen drar igång på banan.

– Det är ett långsiktigt och hårt arbete som krävs för att hitta ny publik, säger Kent Öhlander. Dagens åskådare kräver mer av sin upplevelse och det är de kraven vi försöker möta.

Läs mer om både Femkampen och Tjejkvällen på jagersro.se där du också kan boka plats.

Allt material på denna webbsida är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
TILL ALLTOMTRAVSPORT.COM